Maatwerk development

JVDmedia gelooft in maatwerk

Geen standaard website, maar een uniek design en volledig op maat gemaakt. Wij hebben de kennis en kunde in huis om dit te realiseren. Ook ontwikkelen we slimme oplossingen om je bedrijfsprocessen te automatiseren en te verbeteren.

Maatwerk begint bij ons al bij de koffie

Ben je toe aan een leverancier die niet vóór, maar mét je werkt? Een ontwikkelaar die er expliciet voor kiest om je verwachting te overtreffen? Kom dan eens langs voor een kop koffie en laat je verrassen door onze maatwerkaanpak. Wij zijn wars van lange procedures en ingewikkelde, tijdrovende werkwijzen. Back to basic, korte lijnen en een nauwe samenwerking met jou als onze klant, dát maakt ons speciaal. Zo wordt maatwerk dus eigenlijk maatjeswerk en leveren we samen met jou precies datgene af wat jij in gedachten hebt. Maatwerk 2.0!

Maatwerk zit in ons DNA

Standaardproducten hebben één groot nadeel: ze bieden een standaardoplossing. Maar dat hoeft niet per se jóúw oplossing te zijn. Een website of applicatie is dan ook geen standaardproduct, zoals een bureaustoel, hondenhok of staafmixer - producten die je op zaterdagmiddag even uit het schap van een groot warenhuis plukt. Nee, met je website of applicatie heb je een specifiek doel voor ogen: het moet precies doen waar jij het voor wilt gebruiken, toch? Maatwerk development dus! Want échte onlinekwaliteit bestaat uit eersteklas maatwerk. Bij ons is maatwerk dan ook de nieuwe standaard. Maatwerk zit in ons DNA, we zijn ermee geboren. Het staat nog nét niet met grote letters op posters boven ons bed. Laten we daarom samen iets moois maken! Kies je voor onze maatwerkaanpak, dan ontvang je gegarandeerd een topapplicatie of -website die exact doet wat jij in gedachten hebt:

 • Gericht op het eindresultaat
 • Afgestemd op jouw wensen
 • Conversie verhogend

Enthousiast geworden?

Ben je toe aan maatwerk development? Vergeet dan alles wat standaard is en kies ook voor de aanpak van onze specialisten. Zij bouwen jouw websites of applicatie samen met jou. Dus kom langs en laat je verrassen. Want die uitnodiging voor een kop koffie staat nog steeds. 

Jouw identiteit
onze online aanpak

Wij staan voor samenwerken, korte lijntjes en een nuchtere aanpak. Wij vertalen de identiteit van jouw bedrijf naar een sterke online aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uitgelichte case

 • Daan

  Maatwerk
  Development
  Innovatie
  Custom CMS

 • Ik had vooraf niet durven hopen, nu al zo ver te zijn. Loyaal Bewindvoering